min älskling

Sofia



nu ska vi sovvva, pus

WE LOVE FJÄLLEN

Sofia
Hej på er :D

kom just in från en simtur i snön tillsammans med elin :D Jag vet inte vad jag ska skriva mer, men det var fett varmt och mysigt !

vi höörs! ta hand om er ;)

F J Ä L L E N !

Gemensamt




PUUS 
ELIN OCH SOFIA

i backen i funäs

Sofia
Hej på er ! Nu sitter vi toppstugan och käkar dagens ;) mkt gott :D vädret är toppen och det är typ 20 minusgrader perfekt helt enkelt men det kunde vart lite mer snö i backarna dock. Nu ska jag dricka upp mitt te så ska vi dra ut och röja i backarna igen ! Bloggar ikväll, men video ;* Pussss

TAAAGGGGAAAA

Sofia

älskling.

Sofia
Nu ska jag sova, bloggar från sängen. Lyssnar på jättehög musik i mina hörlurar. Mysigt! Hoppas art ni alla sover gott i natt. Släpp taget, gör något du ångrar sen. Fast vem orkar egentliten ångra sig. Man lever bara tre gånger. Och livet är till för att man ska hinna fixa misstagen. Puss på er, sov gott. Jag önskar att idag kunde vara för alltid… ;) och jag önskar att jag vore någonannanstans just nu. Typ.

du behöver bara mig så länge du inte har henne

Sofia
Hej på er!

Idag har jag varit på årets första danslektion, eller lektioner. Först var det commercial och sedan min jazz jag dansade förra året. det var verkligen jätteroligt ! Saknade Cornelia som inte va där, men nästa gång så.. :)
Jag är faktiskt mycket spänd på den här terminens dans och jag längtar till avslutningen på stadsteatern :') nog om det, jag hade tänkt ut vad jag egentligen skulle skriva om men det är som bortblåst.

Imrgon är det måndag, då drar veckan igång. denna vecka ska både mitt författarporträtt, serien och portfoliot och sedan är det det tredje och sista nationella i svenska på tisdag!

pussssar, SOFIA

 
och om 6 dagar bär det iväg mot F J Ä L L E N !

angel

Sofia

 
förra gången jag klippte mig


såhär ser jag ut nu!

ni får ursäkta mina kassa cam bilder. :D

puuuss!

lördag

Sofia
Hej !:D Jag och Elin ligger i hennes säng och vi hat nyss vaknat efter en underbar dag. Först var jag Amanda och Elin var ute hos pepsi sedan säva och privatlektion. Elin och pepsi var superfina! Sen åkte jag och Elin hem till henne. Haha vi var helt störda som vanligt. Stackars alla som åkte buss med oss. Dom två killarna längst bak som oavbrutet satt och stirrade på oss i en hel kvar tex. Sen åt vi, sjöng på ryska och snackade hela kvällen ,! Mkt mysigt :* Puss !