godnatt!

Sofia
min dag har varit bäst, ska skriva mer med er imrgon! då ska jag kolla på en mobil :D:D
gick ner på stan och kollade runt på stan. Amamdna och elin kom med bussen lie senare och då gick vi till bussen hem till elin! supermys, vi åt på donken, gick en promenad runt i norra årsta snackade och kollade på en film om elin när hon va liten ;) hihih sötnos!

har även fått julklapp av amanda, en jättefin ring med en dödskalle och ett par örhängen. superfina :D

ska sova nu, ska inte vara uppe lika länge som igår ;)


bästa klassen i världshistorien !

pusss

Dagens planer!

Sofia




pussssiiis!

Dagen!

Sofia
Hejsan!

Jag sitter i mitt hus vaken och lyssnar på musik och chattar med lite folk. hahaha ja, jag har ett kul liv ;) spelar gör jag också ! Imrogon, eller nu har jag fel, idag ska jag träffa amanda och elin! det ska bli super!
Har ju träffat Cornelia idag somsagt. Hahaha det var lika kul som alltid. Vi satt och snackade och va inne på fb och oj! så var 2 h borta. Sedan drog vi ner på stan och gick i lite affärer. Jag köpte ett par gråa spetsleggings på bikbok och provade ett par mycket snygga jeans! Dom satt jättesnyggt runt benen men var supertajta runt höfterna så dom dissade vi! Sen gick vi och fikade på subway strax innan vi skulle hem till maten, smarta som vanligt! Väl hemma kom 4 gäster och vi hjälpte till lite med maten och satt sedan och snackad ei soffan ;) sen åt vi, så mycket vi orkade... efterrätten var supergod och sen spelade vi spel tills alla åkte hem och nu sitter jag ensam medan resten av huset sover.. ;)


Leggingsen :) bild från bikbok!


puss! vi kanske hörs någon mer gång innan morgonen! har inga planer på att sova än..

Sofia

Länge sen nu!

Sofia
Hej igen!

trots att det har varit lite dåligt på bloggfronten här så lever vi fortfarande! :D
Själv sitter jag hemma hos mig med världens bästa cornelia!



nej nu ska vi hitta på något kul!


pusssss