Oskar Linnros

Sofia
Hej, måste bara skriva och bverätta om i tisdagskväll.
Jag skulle gärna ha publicerat alla bilder och filmer från dess men... min kamera är stulen, och även min plånbok. fast plånboken är återfunnen av Olle i en sopptunna utanför Ofvandahls. Tom dock men iaf tillbaka. Kameran återser jag väl aldrig igen och inte heller bilderna...

men men :D skriva kan jag ju iaf. minnena i huvudet kan ingen ta ifrån mig!

vart ska jag börja? det var magiskt. helt obeskrivligt. vi åt först på katalin och sedan gick jag och emmy och ställde oss ganska långt vid scenen. sedan började dom spela de första musikraderna ur från och med du men som sedan skickligt övergick i Robins låt. sen kom bandet upp på scenen och till sist även Linnros. I keps och jeans och började sjunga. Jag tycker att han var sjukt bra live. Han kunde inte stå still och inte publiken heller. alla sjöng med och han spelade även lite av Veronica Maggios 17 år i staden. När han hade spelat i 40 minuter gick de av scenen. Avslutade med Genom eld, det bästa framträdandet (:. de hade då inte spelat från och med du, emn såklart kom dom upp på scenen igen och körde den. GRYMT! sen gick vi ut, emmy cyklade hem til lsig och jag och fia gick och först förbi min cyklel och sen hem. kvällen ägde.


ville bara berätta, :)

kissies, sofia

puss!

Mina nya vinterskor

Sofia
Hej!

Jag har äntligen hittat ett par vinterskor efter massa letande. Hade vinserkor första gången i fredags och har innan dess haft mina gröna Sneaky Steve skor med sockor men nu har jag vinterskor iaf. däremot tycker jag att vinterskor är väldigt stora och otympliga och jag tycker att de flesta kan vara ganska fula XD men vad gör man inte för att inte frysa? ;)
nu har jag iaf ett par svarta mysiga och ett par fodrade converse och sockor förstååås


hahah, puss!

MEN DET ÄR NÅNTING IKVÄLL SOM FÅR MIG ATT TRO ATT VI KAN GÅ GENOM ELD

Gemensamt
Hejsan allihop! :D

Sitter hos amanda och ser på tv och myser i soffan :D vi har varit ute på fotopromenad i den mjuka fluffiga snön ;) med våra vinskor frös vi inte om fötterna iaf, haha, utan det var varmt och skönt om fötterna! Vi fick några fina bilder och allt var vitt. nu har v9i precis fikat med lussebullar och mjölk och ska tillbringa kvällen med något roligt :D senare ikväll kommer även Elin! Myyys <3







PUUUUUUS! :*

årets första lussebullar!

Sofia

har precis bakat lussebullar, nu in  i duschen. ska fixa mig och sen till amamdas place dit även elin kmr! ;D


pusssss :*

Deadline!

Gemensamt

hej!

idag har vi deadline allihopa! ÖNSKA OSS LYCKA TILL!

hahah, pussar och kramar!

vad gör vi? NU KÖÖR VI!

Gemensamt

längtar till imorgon!

Sofia
ska sova nu, grymt taggad inför imrgon då!
O
S
K
A
R

L
I
N
N
R
O
S

<3

lalala

Sofia
Hejsan! sitter och laddar inför dansen och inför nästa vecka som kommer bli mkt att göra!

detta måste in i skolan: en novell, en diktanalys+dikter och läsförståelse, en egen religion och ett matteprov, en franska muntlig redovisning (kanske) och en matte uppgift!
utanför detta ska jag: ha en intervju med Ulrika Ager som har skrivit en superbra bok. ett liv kvar att leva, ska till ungdomsmottagningen med klassen, på konsert med emmy och fia, och kanske en gymnasiemässa också! hahahas en brukar det alltid tillkomma massa roliga saker också! :D

pussar!

för dig ska jag göra det tusen gånger om

Sofia


söt hund agerar bild!

pussar,
sofia

Tre snyggingar

Sofia
Godafton!

kolla in dessa tre superduktiga snyggingar! :D och lyssna på dom såklart!


Daniel Adams-Ray, den ena delen i före detta Snook! ganska lik Linnros tycker jag men ändå helt annorlunda. gillar honom starkt trots att jag inte har lyssnat på länge på honom!




Oskar Linnros, den andra delen av gamla Snook ;) grymt bra låtar och röst! Från och med du och låtsas som det regnar är mina favoriter


och, Erik Hassle. helt sjukt duktig, bättre live än inspelad! och med ett häftigt hår ju ;)

dom går på min spotify ikväll,! har sett en av tre live, snart kan jag säga två av tre!
vad tycker ni om dessa, eller har ni några andra tips på duktiga artister?

pussar!

Facebook

Sofia
Hej igen!

bara ett kort inlägg här

har ni tänkt på att blogg.se's blåa färg och facebook's blåa färg är typ identiska?? XD


ville bara säga det, puss!

Lördag den 30 oktober

Sofia
Vaknade efter en skön sömn i en oskön säng XD

Idag var första dagen för vandringen i atlasbergen så vi packade om våra väskor och gick ner på hotellset för att äta en fransk frukost! som man blir mätt av i ungefär en kvart, fast croissanter är så sjukt gott! sedan satte vi oss i en minibuss och började åkte först mot byn amizmiz.
Jag blev åksjuk för första gången i mitt liv, på riktigt, och spydde x antal gånger.. mådde illa redan när vi stannade i amizmiz för att köpa vatten och massa godis och sånt gott:D så då fick jag sitta bredvid chaufförren och guiden, som blev lite förskräckada och klappade mig lite på axlen när jag låg framtupa i sätet och spydde ;) nog om det, bussen stannade alla gick ut och sen gick jag resten av vägen för det var inte så långt kvar. :) skönt med lite frisk luft!

sen när alla var samlade började vi vandringen uppe i dom vackra atlasbergen tillsammans med 7 mulåsnor och en guide!
I marocko får man inte visa axlarna eller över knäna, åtminstone inte bland berber och muslimer. Så alla mina korta shorts och linnen var i onödan ;) haha nejdå, jag kunde använda dom i Essaouira sen.
Vi gick gganska långt sedan kom vi till byn där vi skulle äta lunch. med oss på resan hade vi typ tre kockar med oss som lagade mat. mums! Vi drack det obligatoriska mint-teet både före och efter maten. HAHA! hela marocko dricker mint-the hela tiden ;) Maten var jättegod, men inte riktigt så stark som jag trodde att den skulle vara.

vi vandrade vidare och kom till en berberby där vi skulle bo. vi flyttade in i ett hus i byn och bodde där tillsammmans med familjen som alltid bodde där. Vi badade haman, som är som en ångbastu ungefär. Vi gjorde oss redo och sen fotbollsmatch mot dom marockanska barnen. dom var sjukt duktiga! på kvällen åt vi middag och sedan var det skorpinonjakt på kvällen med uvljus (: hahah vi hittade inga men stjärnhimlen var magisk!


haha, jag provade att rida en mulåsna! :D

go'natt!♥

Sofia
godnatt sötnosar!


min mobil funkar ingen, glappkontakt och dåliga funktioner. men den kan iaf smsa:D <3

hahah sötsötsöt elin!


puss på er!
längtar tills jag får träffa mina underbara friends igen!! ♥

fredag den 29 oktober

Sofia
Dags för avfärd!

Jag packade det sista, hämtade alla batterier från laddning o sånt man gör innan man åker :) sedan kom taxin klockan 06.00 och hämtade oss. på flygplatsen runt 7. sedan satte vi oss på planet!

det tar ca 4 h och 50 minuter att flyga till agadir, där flygplatsen är. från agadir åkte vi till Marrakech och vårt hotel Imilchil!.


haha, då var klockan rätt så sent så vi packade upp lite, gick ut och åt och sedan sovdags!
dags att göra sig redo för dag 2 ! :D <3

hemma!

Sofia
Hej folket!

Har precis kommit hem från underbara marocko! Nästan bara goda nyheter, några dåliga. bland annat är min mobil död, död och åter död. men men vad gör man? jag får försöka se om det finns någon annan mobil här hemma som kan rycka in som reserv!

Haha uppdateringen har ju inte varit jättehög men strunt samma :D har ni sett att min älskade klass blev bästa klass i distrikter?! haha var det rätt? ;)  superstolt!! :D

har en liten plan om hur jag ska berätta för er om min underbara resa, tänkte skriva ett inlägg om dagen fredag-fredag som alltså är för förra veckan. vad sägs? :)

här kommer än liten bild från resan, stay in touched!



PUSS! har saknat sverige!